Pianoles in Groningen – ‘De Pianopraktijk’

Pianoles in een modern jasje op maat!

U wilt pianoles? Bij mij bent u aan het goede adres!

Nieuwe Boteringestraat 50 Groningen

 

cropped-toetsenbord-bewerkt4.jpgAl tijdens mijn pianostudie aan het Conservatorium in Groningen kreeg ik veel belangstelling voor het pianoles geven, hetgeen na jaren ervaring heeft geresulteerd in een bloeiende lespraktijk in hartje Stad Groningen: al meer dan 35 jaar ervaring geef ik met veel passie en inzet pianoles!

Pianoles nemen gaat over muzikale beweging omzetten in vaardigheid. Met zin voor het instrument en oor voor de muziek is het een verrijking voor het leven.

Pianoles geven is observeren, reageren met gevoel voor timing en creativiteit! Dit biedt speelruimte voor de muziek. En ook als het eens wat minder gaat, zoek ik graag in die ruimte naar oplossing.

Pianospelen biedt geluk, inzicht, en is leerzaam, ook voor andere zaken in je bestaan.

“Voor mij is pianospelen een manier van leven!”

Alhoewel mijn belangstelling vooral in het klassiek-romantisch repertoire ligt, kan ik elke type pianist in welke stijl dan ook coachen en opleiden. En denk je het muziekvak in te willen gaan, bij mij ben je aan het goede adres. Ik leid op tot en met conservatorium niveau. Hierin veel aandacht voor repertoirekeuze, stijlgevoel, beweging, en houding.

Speciale belangstelling heb ik voor de kamermuziek in de breedste zin. Niets is mooier dan je muziek te delen met anderen natuurlijk. Ook hierin geef ik coaching voor elk niveau!

Is je belangstelling gewekt? Kom langs voor een kennismakingles! Lestarieven en andere info op aanvraag via info@siebertnix.nl of bel 06 13182672