Zang-piano duo met mezzosopraan Judith Bouma

Mezzosopraan Judith Bouma en pianist Siebert Nix 
brengen een nieuw programma met liederen onder de veelzeggende titel ‘Onderweg..’ op vrijdag 29 juni a.s. in de Kerk van Peize, Kerkstraat 1 in Peize, aanvang: 20:15 uur

Heel graag introduceer ik bij u de mezzosopraan Judith Bouma. Met Judith heb ik de laatste tijd aan een mooi nieuw liederenprogramma gewerkt dat wij samen voor u hebben samengesteld en graag aan u presenteren onder de toepasselijke titel ‘Onderweg..’ in de Kerk van Peize op vrijdag 29 juni a.s. aanvang: 20:15 uur

Over het programma:
‘Onderweg zijn, reizen geeft een gevoel van vrijheid, los van alles dat bindt. Reizen kan verbinden, met nieuwe mensen of juist met de mensen die je reeds lief hebt. Tijdens de reis beleef je avonturen, ontdek je nieuwe dingen, nieuwe gevoelens, ontdek je jezelf.
Er kunnen gevoelens op komen van eenzaamheid, verliefdheid, vrijheid, verbinding, of juist angst voor het onbekende. In het leven ben je voortdurend onderweg naar het onbekende. Judith en Siebert zullen jullie begeleiden tijdens deze reis. Aan de hand van prachtige liederen worden de verschillende thema’s belicht, die zoal op je pad kunnen komen.
U hoort liederen van o.a. Brahms, Mahler, Duparc, en Janácek.’

Kaarten á €12,50 kunt u reserveren via siebertnix@home.nl en op de avond van het concert contant betalen aan de kerkzaal.
Dit liederen concert is met pauze.

Stuur dit bericht of de link graag door naar andere muziekliefhebbers; zij zijn van harte welkom!

Graag tot 29 juni a.s.! (wij zijn al ‘onderweg..’) siebertnix@home.nl