Pianoles in Groningen – ‘De Pianopraktijk’

“Pianoles in Grunn? Ik zoal d’r moar ‘ns gauw aan begunn!”

 

cropped-toetsenbord-bewerkt4.jpgAl tijdens mijn pianostudie aan het Conservatorium in Groningen kreeg ik veel belangstelling voor het pianoles geven, hetgeen na jaren ervaring heeft geresulteerd in een bloeiende lespraktijk in hartje Stad Groningen: al meer dan 30 jaar ervaring geef ik nog steeds met veel passie en inzet pianoles!

Pianoles nemen gaat over muzikale beweging omzetten in vaardigheid. Met zin voor het instrument en oor voor de muziek is het een verrijking voor het leven.

Pianoles geven is observeren, reageren met gevoel voor timing en creativiteit! Dit biedt speelruimte voor de muziek. En ook als het eens wat minder gaat, zoek ik graag in die ruimte naar oplossing.

Pianospelen biedt geluk, inzicht, en is leerzaam, ook voor andere zaken in je bestaan.

                       “Voor mij is pianospelen een manier van leven!”

Alhoewel mijn belangstelling vooral in het klassiek-romantisch repertoire ligt, ben ik zeer zeker in staat elke type pianist in welke stijl dan ook te coachen en op te leiden. En denk je aan het muziekvak in te gaan, bij mij ben je aan het goede adres. Ik leid op tot en met conservatorium niveau. Hierin veel aandacht voor repertoirkeuze, beweging, en houding.

Speciale belangstelling heb ik voor de kamermuziek in de breedste zin. Niets is mooier dan je muziek te delen met anderen. Ook hierin geef ik coaching voor elk niveau!

Is je belangstelling gewekt? Kom langs voor een kennismakingles! Lestarieven en andere info op aanvraag via siebertnix@home.nl of bel 06 13182672

 https://placesmap.net/NL/De-Pianopraktijk–Siebert-Nix